onsdag 5. august 2009

Grisebilde!

Dette bildet har jeg rappet fra Lilly, den skjønne lille naboen vår!Jeg falt fullstendig for den uredde, men likevel ærbødige måten barnet nærmer seg dyret på, et absolutt favorittbilde!

Vet ikke mye om copyrights på blogger, så gi meg beskjed hvis du ikke liker at jeg bruker det her, Lilly!
Se hvordan dette bildet ligner:

"Kan du inte tala?" Gammelt motiv over hvordan barn og dyr undres over hverandre, og kanskje er litt frustrerte over at de ikke helt forstår hverandres språk?

2 kommentarer:

  1. Hei på deg! Slitan med ny blogg!! Kjempegøy :-) Ingen problem med bilde av Lilly, syntes det er et veldig vittig bilde selv. Det er utolig å se så glad hun er i alle slags dyr. Favorittene for tiden er apekatter og krokodiller..... Klem fra oss

    SvarSlett
  2. Hmmm, vil reservere meg for krokodiller som kjæledyr, selv om Sir Richard Attenborough's fantasstiske TV-film "In cold blood" var fascinerende! Apene (lemurene) i Kristiansand dyrepark kunne vi imidlertid hatt en flokk av i nabolaget her! :-)
    Takk for at jeg får bruke bildet (skulle ha spurt på forhånd!) det minner meg så veldig om mitt eget forhold til dyr! Sjekk det gamle i svart/hvitt av hanefar og meg, tillitsfull ærbødighet! Klemmer fra oss

    SvarSlett

Alltid hyggelig med en kommentar!