tirsdag 4. mai 2010

Hilsen til Rikke

I dag gikk mor og jeg ut på terrassen i den fine solen. Mor hadde det dumme fotoapparatet med, og jeg skapte meg om til det mor kaller for "krøkke".Siden bildene av meg som vanlig viser en "krøkke" bestemte vi oss for å ta med en blomstrende Forsythiabusk og flagget vårt som var oppe på 1. mai også.

PS Jeg har ikke munnkurv på, det er solen som skinner gjennom rekkverket på terrassen! DS

1 kommentar:

 1. Heisann;-)
  Jeg og mamsen synes det er så kjekt med de fine kommentarene fra dere;-) Vi liker så godt å lese dem.
  Først så kan jeg forsikre om at jeg ikke får bade med kløvet, det får jeg bare ha på når vi skal ut å gå på tur. Vi må øve litt ekstra nå, for det kan hende vi skal gå en uke på Hardangervidda. Så jeg må trene så jeg kan bære maten min selv da for hele uken. Puh det kan bli stress. Men håper likevel vi får det til.
  Jeg synes selv jeg har kommet et stykke på vei i utdannelsen. Jeg klarer nå egentlig det lille programmet til grunnkurset, men det er foreløpig bare helt uten forstyrrelser. Mamsen har lyst at vi skal prøve på lydighet når jeg blir trygg nok til å være med de andre hundene. Så foreløpig er det bare meg og mamsen og to instruktører fra Askøy Hundeklubb som trener sånn på privaten. Vi skal snart begynne å øve mot andre hunder igjen. Er fremdeles veldig skepisk, så jeg kjefter det jeg klarer og så litt til. Mamsen sier det gjør vondt i ørene, men jeg klarer ikke la være. Nå skal vi øve med masse smørstekt karbis og de andre hundene veeeeldig langt vekke. Blir spennende å se.
  Forresten så synes jeg du var knalltøff på bildene, selv om du ikke liker fotoapparatet. Jeg eeelsker bli tatt bilder av. MEd en gang jeg hører lyden på mamsen sitt kamera så kommer jeg løpende;-)
  Forresten bra tips det med å gi dama belønning når hun oppdaterer bloggen. Skal sørge for at hun får en liten bit sjokolade hver gang. Det var innmari lurt! Ja, og så ville mamsen fortelle at der er innmari masse flotte gamle bilder i bloggen her. Hun er så glad i sort-hvitt bilder den dama. Sier de har sjel.
  MEn nå må jeg slite dama ut av stolen her, vi skal ut og gå tur på en ny plass i dag, så jeg er litt spent.
  Stooor kos til dere;-)

  SvarSlett

Alltid hyggelig med en kommentar!