torsdag 17. desember 2009

Julegave som ikke koster noe!

Tipper du? Spiller Lotto, Joker, Keno? Da sitter du på en jul- og nyttårsgave som ikke koster deg noen ting. Hva med å gi denne gaven til hjemløse dyr? Det er kaldt ute nå, og katter som har blitt hjemløse av en eller annen grunn fryser og finner ikke mat. Dyrebeskyttelsen tar vare på disse i sine fosterhjem og gir de omsorg, varme og mat, samt muligheten til et nytt, permanent hjem. Alt på frivillig og ulønnet basis.
Grasrotandelen til Norsk Tipping gir deg muligheten til å støtte dette arbeidet, det er fremdeles to spilleomganger igjen før nyttår!


Lucky no. 7 på bildet var syk, hjemløs og forkommen da han ble tatt vare på av Dyrebeskyttelsen. Etter flere måneders pleie og veterinærtilsyn ble han frisk og fikk seg et nytt og kjærlig hjem, slik alle dyr skal ha. Gi flere hjemløse dyr den samme sjansen som Lucky fikk, gi din julegave via Grasrotandelen.

1 kommentar:

  1. Heisann dere to;-)
    Så flott dere tar opp en sånn viktig ting, det er så lurt å kunne gi litt via grasrota. Har i huset (og resten av familien) har alle måttet sette sin andel til dyrebeskyttelsen. Det er så kjekt at vi har noen skjønne frivillige mennesker som gir av sin tid til å hjelpe oss dyr som trenger det;-)
    Håper dere ellers har det bra. Jeg er som vanlig full i fanteri og sprett og tjo og hei. Gleder meg til jul. Er veeeeldig ivrig på å hjelpe mamsen med å pakke inn julegaver. Blir litt skuffa når jeg skjønner at verken gavebånd eller julepapir smaker noe særlig godt. Men det hindrer meg alldeles ikke fra å prøve;-)
    Stor klem fra Rikke og matmor

    SvarSlett

Alltid hyggelig med en kommentar!