lørdag 3. oktober 2009

Album med støv på!

For noen uker siden la jeg ut et barndomsbilde (hanefar og jeg). Nå har jeg endelig fått igjen CD'n hvor en del gamle negativer er blitt digitalisert. Tenkte å vise noen smakebiter her:Bildene er tatt i Selbu i Nord-Trøndelag, og den lille blonde er meg!


Det var nok hønsefarmer jeg skulle ha blitt! Kjærligheten til dyrene ble rotfestet tidlig i barndommen, her var både hund, katt, hest og geiter i tillegg til hønsene. Jeg regner med at her var kyr også, men de er det dessverre ikke noen bilder av. (Korreksjon, gressende ku på bilde nedenfor)! Fotografering var ikke hverdagskost på den tiden, slik det er i dag!

Stella Polaris (i Geirangerfjorden?) var også på ett av de gamle negativene.


Badeengler


Alltid hund!Her representert ved "farbror Berg" sin støver Sessan.


Alphyddan

<
Litt hulter til bulter her, men her er bl.a. slektninger samlet til konfirmasjon i Göteborg, og ett bilde er tatt med for å vise at det var svært vanlig å halshugge folk i hine hårde dager! Og klikk på bildet nr. 2 fra høyre like under her, da ser dere at kua kom med på et bilde også! Komplett dyrehold på Bakka i Selbu!


På Aksla, Ålesund
Hesten på Persaunet, på vei til Leirfossen med mormor og utenfor Skipsmodelltanken. Og på gamle tomter i Kong Inges gate.


1 kommentar:

  1. Wonderful pictures! Jeg liker gamle fotografi. Bildene viser at du hadde en veldig fin barndom, med gode folk rundt, dyr og natur.


    Du vet - Jeg merket at du var overrasket over at jeg har lagt til noen halloween dekor til vårt navn day party. Bare for farge, bare for crazy attributter. Vi i Polen feirer 1 november - dette er vår Allehelgensdag - men for meg er det veldig trist, full av tårer dag, og jeg føler ikke å ha fest den gangen. Det bare ikke passer for meg. Det er derfor jeg bestemte meg for å legge til noen halloween farge til barna navnet dag - det er alt.


    Ha en god dag, Magda.

    SvarSlett

Alltid hyggelig med en kommentar!