tirsdag 8. september 2009

Kveldskos!

Hei Lilly! Så kjekt å se deg som en liten sol midt i høststormen i dag! Seinere tok jeg meg en kopp varm te og en skive med leverpostei! Leverpostei er omtrent det beste Perrex vet, så da glemte han kameraangsten sin og alt, bare for en liten skorpebit med leverpostei på! Her skal du få hilse på den uskikkelige Perrex-hunden, som tigger både ved bordet og på sengekanten:

3 kommentarer:

 1. Hei Randi og Perrex! Kjekt å se dere også, selv om det var litt av et vær!! Absolutt kose-seg-inne-vær :-) Jeg liker faktisk også leverpostei veldig godt, så Perrex har god smak! Vi sees snart igjen :-) klem fra Lilly

  SvarSlett
 2. Hei igjen ;o)
  Ja, du kan så si..
  Problemet er vel at det faktisk ikke er alle som overlever.. Siste 9 månedene vet jeg om minst 3 interiørbutikker som er lagt ned, og desto flere klesbutikker.
  Det blir vel slik at de med best beliggenhet, og best konsept overlever. Vi som er over gjennomsnittet interessert i interiør er nok en viktig levekilde, hehe..
  Men jeg syntes det er flott at folk tørr å satse. Vi trenegr folk med initiativ og pågangsmot ;o)

  God helg til deg og voffsen!

  SvarSlett
 3. Hei Perrex
  Så tøff du er... Skjønner godt at du glemte din kameraskrekk til ære for skive med leverpostei, for det er så innmari godt...
  håper det står bra til med deg eller
  Hilsen Rikke

  SvarSlett

Alltid hyggelig med en kommentar!