onsdag 2. september 2009

Når et dyr er sykt

Da Perrex våknet etter en formiddagslur i dag var det ene øyet hans voldsomt opphovnet. Vi fikk time hos dyrlegen nesten med en gang, det er så herlig å ha Tertnes Dyreklinikk like i nærheten! Vet. Veien kjente på kjertler og sjekket tenner, men kom frem til at hevelsen skyldtes en allergisk reaksjon. Dermed ble det en skikkelig hestedose med Cortison på tapre Perrex, som ikke sa "pip" en gang! Nå sover han ut etter strabasene, et besøk på Dyreklinikken er alltid til å bli litt oppkavet av, det er så mange lukter og inntrykk! Ønsk meg god og snarlig bedring, sier Perrex!
For mor er det verste som kan skje at hunden blir syk, man føler seg så hjelpeløs fordi den kan forklare så lite, eller snarere; man forstår ikke helt hva den prøver å forklare! Men med TDK bare noen minutter unna blir man beroliget. Klinikken ble åpnet i 1988, og vi har brukt den hele tiden siden.
Og Perrex syntes det var kult å få sitte i baksetet på den lille, nye røde bilen til mor på vei til og fra klinikken! Det har han aldri fått før, men nå er jo ikke bilen så veldig ny lenger! Dessuten hadde fars varevogn, den med hundebur i, som vanlig nokså skitne ruter, og mor sier at hun ikke SER når hun skal rygge og snu den bilen. Så spørsmålet er "hvem skal vaske rutene"? "Ikke jeg ihvertfall", sier Perrex, og snorker godt i sofaen sin.

2 kommentarer:

Alltid hyggelig med en kommentar!